Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

Ellen Trane Nørby. Foto: Ole Kæhler
Ellen Trane Nørby. Foto: Ole Kæhler
22. juni 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne projekter, løftet af Nordborg og mange andre projekter som vi politisk støtter fra Venstres side”, siger Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

En undersøgelse har netop vist, at administrationsugifterne i Sønderborg Kommune er kommet længere ned.

“Og det glæder os, at det endnu engang er lykkes kommunen at få skruet ned for administrationsudgifterne. Det har været et mål fra Venstre fra dag ét i både sidste og denne byrådsperiode, at kommunens administrationsudgifter skulle ned, så der i stedet kunne sikres flere penge til kernevelfærdsområderne”, siger Ellen Trane Nørby.

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstre vil fortsætte et målrettet arbejde for at reducere i bureaukrati og administration, så der kan sikres flere penge til skoler, ældre og børn.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...