Venstre-politiker: Der er flere ubesvarede spørgsmål i “kommunikationssagen”

24. april 2017 Erhverv

På SønderborgNYTs Facebookside har Commocean-direktør Trine Lindén skrevet, det ville passende med en undskyldning fra Venstre efter beskyldninger om, at Commocean har været pennefører for Sønderborg Kommune i forbindelse med en aktindsigt, som Venstre har bedt om. En aktindsigt, der skulle vise Sønderborg Kommunes forbrug af kommunikationsopgaver hos netop Commocean, der blandt andet har løst opgaver for Vækstrådet og Sønderborg Erhvervsservice.

Venstres byrådssuppleant og Erhvervsservicemedarbejder Daniel Staugaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men det ser ikke ud til, at Venstre-suppleant og medarbejder i Sønderborg Erhvervsservice synes, der er grund til at Venstre undskylder.

“Venstre har været i god tro, da det jo tydeligt fremgår af dokumentet, hvem der er forfatter. Lige nu er det ord mod ord. Den omtalte mail fra Commocean, som angiveligt kun indeholdt et skema, er jo endnu ikke er offentlig tilgængeligt. Er der mon efterfølgende sendt en mail med prosa fra Commocean”, skriver Daniel Staugaard på SønderborgNYTs Facebookside. Han skriver videre, han synes, der er flere ubesvarede spørgsmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

I samme sag siger Venstre Tom Holden, at hvis det er rigtigt, at Commocean blot har sendt en talrække, så må Venstre “tage den derfra” – og kommunaldirektør Tim Hansen siger:

“Trine Lindén eller andre fra Commocean har ikke været pennefører for Sønderborg Kommune og længere er den sådan set ikke”.

Trine Lindén er rasende over, at Venstre er gået i pressen med en sag, der ikke er undersøgt ordentligt, en sag, der kan skade den lokalt forankrede kommunikationsvirksomhed.

Læs mere om sagen HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 112, Sønderborg

Kørte på elløbehjul og blev anholdt

29. juni 2022 112

Natten til onsdag stoppede politiet en 26-årig mand, som kørte på elløbehjul på cykelstien ved Strandpromenaden. “Han blev standset, fordi han ikke havde hjelm på og betjentene vurderede, at han var påvirket, så manden blev sigtet og anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. I lommen havde den 26-årige en smule hash. Resultatet […]

Læs mere...