Venstres Tage Petersen tænker på Havbogade-beboerne i P-pladssagen

3. marts 2023 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Tage Petersen, som er Venstres medlem i Teknik, By og Bolig-udvalget har sat sig ind i det dagsordenspunkt, hvor der skal tages stilling til, om der skal være tidsudbegrænset parkering på pladsen foran de såkaldte fiskerhuse i Havbogade.

“Vi skal tale om sagen på Venstres gruppemøde efter weekenden, men jeg mener selv, at der bør tages hensyn til de mennesker, som bor i fiskerhusene”, siger Tage Petersen til SønderborgNYT.

Han kan også se, at der er brug for parkeringsmuligheder, når der er arrangementer i MultiKulturhuset.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så jeg hælder til, at vi giver beboerne i fiskerhusene en midlertidig tilladelse til at bruge Skøjtebanen til parkering og den skal gælde indtil der kommer en afklaring på Skøjtebanen”, siger Tage Petersen og åbner på den måde op for at sige ja til tidsubegrænset offentlig parkering på Havbo Plads.

Socialdemokratiet tager stilling i sagen på mandag, hvor der er gruppemøde.

Kommunens P-hus på havnen er solgt, men på kasernen råder kommunen over en hel del parkeringspladser, som også ligger i gåafstand fra MultiKulturhuset.

Artiklen fortsætter under annoncen

Slesvigsk Parti har taget stillling – det kan du læse om her på: Der kan komme offentlige P-pladser på Havbo Plads.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...