Vil du være med i Ældrerådet?

7. maj 2013 Uncategorized

Ældrerådet er begyndt at planlægge valg af nyt ældrerådet. Valgdatoen er sat til den 29. oktober 2013. Men der skal jo være nogen at stemme på, så derfor holdes der i maj tre opstillingsmøder, hvor du kan melde dig som kandidat. Som medlem af ældrerådet får du medindflydelse på de ældres vilkår i Sønderborg Kommune.

Op til valget bliver der sendt stemmeseddel ud til alle borgere over 60 år i Sønderborg Kommune. Der inviteres til opstillingsmøder i slutningen af maj 2013, hvor man kan melde sig som kandidat eller forslår andre som kandidater. Oplægsholder til opstillingsmøderne er Monica Krog-Meyer. Hun er en respekteret studievært fra DR og har udgivet bogen ”Plus-alderen – Vi bliver jo bare ved”, der både er en hyldest til – og en opsang på vegne af hendes generation.

Artiklen fortsætter under annoncen

Møderne holdes:

28. maj 2013, kl. 14: Guderup, Egen forsamlingshus, Trappen 6, 6430 Nordborg

29. maj 2013, kl. 14: Gråsten, Ahlmansparken, Ahlefeldvej 4, 6300 Gråsten

29. maj 2013, kl. 17: Sønderborg, Danhostel Sønderborg City, Kærvej 70, 6400 Sønderborg

Tilmelding til opstillingsmøder skal ske senest den 22. maj 2013, og fristen for tilmelding som kandidat er den 16. august.

Ældrerådets nuværende formand, Rita Nielsen, genopstiller, og hun håber, at der dukker mange op til opstillingsmøderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Personligt synes jeg, at det er dejligt, at være med til at sikre gode vilkår for ældre i Sønderborg Kommune. Vi har et rigtig godt samarbejde med kommunen, og der er ingen tvivl om, at politikerne lytter til vores synspunkter og forslag, siger Rita Nielsen.

Man kan melde sig som kandidat til valget på Sønderborg Kommunes hjemmeside, skrive tilaeldreraadsvalg@sonderborg.dk eller ringe til Anne Schulz på tlf. 8872 5797.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Skal du med til en skøn dinnerkoncert hvor Mads Langer er på scenen?

15. august 2022 Erhverv

Lørdag den 10. september er Mads Langer på Sergenten på Sønderborg Kaserne, hvor han spiller en dinnerkoncert. Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, og hans stab byder på en tre-retters menu med buffet som hovedret, inden stjernemusikeren går på scenen. “Vi glæder os rigtigt meget til at byde gæsterne velkommen til en menu og en koncert […]

Læs mere...