0. til 4. klasse skal i skole fra mandag

1. februar 2021 Uddannelse

Eleverne fra 0. til 4. klasse skal tilbage på skolebænken på mandag

Det sagde sundhedsminister Magnus Heunicke på et pressemøde i Eigtveds Pakhus, hvor også børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, Søren Brostrøm fra Sundhedsstyrelsen og Henrik Ullum fra Statens Serum Institut deltog

“Det er en meget forsigtig genåbning, fordi den britiske variant af corona stadig vokser i Danmark”, sagde Magnus Heunicke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nyheden, om at de yngste elever kan vende tilbage til skolen fra uge 6, kommer efter, at både eksperter, skoleledere og flere partier på Christiansborg har presset på for en genåbning for de mindste klasser.

Argumentet har været, at det med de forholdsvis lave smittetal, vi ser i øjeblikket, må være muligt at få de små tilbage i skolen. Det vil gøre livet langt lettere for forældre, der i dag har svært ved at arbejde hjemmefra, fordi de skal passe børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...