10-årige Jasmin fra Hundslev kom helt tæt på ”De Eneste To” i Mølleparken

14. august 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Rasmus Walter og ”De Eneste To” besøgte Mølleparken i Sønderborg lørdag aften og de mange fremmødte gæster fik to meget personlige koncerter. Og særligt en gæst fik den ultimative oplevelse.IMG_6033

10-årige Jasmin fra Hundslev blev inviteret på scenen af Simon Kvamm og Peter Sommer fra ”De Eneste To” og fik lov til at styre showet fra scenen under de sidste par sange fra ”De Eneste To”.

Mens Jasmin blev inviteret på scenen valgte Rasmus Walter, der i 2011 debuterede med sit første soloalbum og som han modtog en guldplade for, at tage turen ned blandt publikum, hvor to numre blev sunget blandt publikum.

”De Eneste To”, som i 2010 debuterede med singlen ”Morten” og som har modtaget såvel guld, platin og mange positive anmeldelser fortalte, at koncerten lørdag aften i Mølleparken var den sidste optræden i denne omgang.

Simon Kvamm har tidligere fortalt, at hans fremtidsplanen byder på en solokarriere, men at såvel ”Nephew” og samarbejdet med Peter Sommer om ”De Eneste To” vil fortsætte.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
15. april 2021 Nordborg, Debat

Debatindlæg: Kommunen ser tilsynets rapport fra Guderup Plejecenter som en frifindelse

15. april 2021 Nordborg

Tidligere byrådsmedlem, Jørgen Jørgensen, SF; skriver: Så kom ‘frifindelsesrapporten’ fra det ekstraordinære tilsyn af forholdene på Guderup Plejecenter. I hvert fald ifølge den ansvarlige direktørs udtalelser til diverse medier. Et kig i rapporten fortæller dog en anden historie. Men spørgsmålet jeg har lyst til at stille er: Hvor er politikerne i denne sag? I stedet […]

Læs mere...