10 elever fra Nydamskolen skal til DM i Fagene

24. januar 2018 Uddannelse

Onsdag den 31. januar deltager 10 elever fra Nydamskolen i Vester Sottrup i DM i Fagene i Aarhus. Der er tale om en konkurrence, hvor elever fra grundskolen dyster i skolens fag, og formålet er at sætte fokus på den faglige udvikling hos eleverne under overskriften “De stolte nørder”.

“Når vi deltager i DM i Fagene, så er det for at styrke vore elevers evner til at koble skolens fag med omverdenen, videreuddannelserne og det arbejdsmarked, de skal ud på bagefter”, siger lærer Helle Holm Andersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

DM i fagene er en landsdækkende konkurrence, der består af to runder med to spor. Nydamskolen har ved det regionale mesterskab i november 2017 deltaget i både den individuelle konkurrence og holdmesterskaberne.

I holdkonkurrencen til landsmesterskaberne har Nydamskolen kvalificeret sig med holdet fra 9. årgang, som deltager med Emma Otten, Celine Erichsen, Mathilde Wraae Schmidt, Casper Jørgensen, Sophia Staugaard, Rasmus Lyck, Noa Marrot Grau, Amalie Søndergaard Jensen og Emilie Hindø Pfeffer.

Bedst i hele regionen

I de individuelle konkurrencer har Emma Otten kvalificeret sig i faget historie, Mikkel Eckert i faget matematik og Amalie Søndergaard Jensen i faget dansk.

Amalie Søndergaard Jensen har kvalificeret sig ved at vinde regionsmesterskabet i faget dansk. Det betyder, at hun er gået videre til landsmesterskabet med det bedste resultat af samtlige deltagere i danskfaget i Region Syddanmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk