100 elever siger farvel og tak til EASV

24. juni 2016 Uddannelse

Fredag blev en rigtig stor dag for de 100 studerende, der kommet gennem deres uddannelser på erhvervsakademiet og fredag eftermiddag fik de overrakt deres eksamenspapirer.Starten på arrangementet blev Midsommervisen, der blev sunget og spillet af Richardt Nielsen fra Asserballe.

Uddannelserne på EASV rummer en masse praktik i forskellige virksomheder.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

“Nu er vi her i Alsion og efter ferien bliver EASV en del af Alsion, så den her festlige dag er vores allerførste arrangement i de nye rammer”, siger Jesper Axelsen, der er campusleder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I får ikke jeres eksamensbevis. I har gjort jer fortjent til det, arbejdet for det i jeres tid på EASV. Det bevis er jeres adgangsbillet til erhvervslivet og i skal bruge det. Nogle af jer har fundet job, men andre skal til tasterne og vise, at de er her”, siger campuslederen.

“Fremtiden tilhører de engagerede, alle jer, der kigger op fra Facebook”, siger han.

Uddannelse varer hele livet, siger Peter Jørgensen.

Uddannelse varer hele livet, siger Peter Jørgensen.

I bliver aldrig færdiguddannede

Peter Jørgensen, der er formand for SE Vækstpulje, huskede de afgående elever på, at de allerede er skrevet ind i EASVs historie.

“I er det sidste hold, der går ud fra Ørstedsgade”, siger han.

“Husk på, at i har taget jer en uddannelse, der er skræddersyet til erhvervslivet – og i har været i praktik og har en fornemmelse af, hvilke veje vindene blæser”, siger Peter Jørgensen.

“Og husk også på, at udlært eller færdiguddannet, det bliver man aldrig. Der vil altid komme masser af nyt, som skal læres, så selvom i ikke tror det nu, så skal en del af jer på et tidspunkt i gang med bøgerne igen”, siger han.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk