1117 frivillige til fest i Nordals Idrætscenter

30. september 2016 GALLERIER

Hele 1117 frivillige havde tilmeldt sig fredagens frivilligfest i Nordals Idrætscenter og langt de fleste var også troppet.

Hvor seri dog fantastiske ud. Og så er det ko, I skal sige i lige måde”.

Sådan lød de første ord i bormester Erik Lauritzens velkomst til de mange frivillige, der havde fornøjelsen af at få kommunal service gennem hele festen, hvor det var byrødder og ansatte fra kommunen, der havde tjenerrollerne.

“I allesammen fortjener stor tak for alt det, som I gør for Jeres medborgere og I viser os jo, at det gode samfund er dér, hvor vi gør noget for og med hinanden”, sagde Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Harmonikaorkester havde rollen som husorkester og som en slags opvarmning spillede Hot’ N’ Tot ved indgangen og senere fra scenen i den store sal.

“Vi har også Lotte Reinholdt, der vil synge en række gode, gamle dansktophits og sidst, men ikke mindst, Jan Schou og Arne Lundemann”, sagde sundhedsudvalgsformand Helge Larsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...