1117 frivillige til fest i Nordals Idrætscenter

30. september 2016 GALLERIER Skrevet af: Ole Kæhler

Hele 1117 frivillige havde tilmeldt sig fredagens frivilligfest i Nordals Idrætscenter og langt de fleste var også troppet.

Hvor seri dog fantastiske ud. Og så er det ko, I skal sige i lige måde”.

Sådan lød de første ord i bormester Erik Lauritzens velkomst til de mange frivillige, der havde fornøjelsen af at få kommunal service gennem hele festen, hvor det var byrødder og ansatte fra kommunen, der havde tjenerrollerne.

“I allesammen fortjener stor tak for alt det, som I gør for Jeres medborgere og I viser os jo, at det gode samfund er dér, hvor vi gør noget for og med hinanden”, sagde Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Harmonikaorkester havde rollen som husorkester og som en slags opvarmning spillede Hot’ N’ Tot ved indgangen og senere fra scenen i den store sal.

“Vi har også Lotte Reinholdt, der vil synge en række gode, gamle dansktophits og sidst, men ikke mindst, Jan Schou og Arne Lundemann”, sagde sundhedsudvalgsformand Helge Larsen.

26. april 2024 Politik, Nordborg

Politisk debatmøde – hvor står vi og hvor vil vi hen?

26. april 2024 Politik

Torsdag aften havde Socialdemokratiet inviteret til ‘Dér derbAtter’ i medborgerhuset på Th, BrorsensVej i Nordborg og der var hele 112 mennesker, som gerne ville være med. “Vores plan med aftenen, det er få nogle ideer fra Jer, som vi kan tage med os. Jeg lover ikke, at de allesammen bliver til noget, men vi vil […]

Læs mere...