1117 frivillige til fest i Nordals Idrætscenter

30. september 2016 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Hele 1117 frivillige havde tilmeldt sig fredagens frivilligfest i Nordals Idrætscenter og langt de fleste var også troppet.

Hvor seri dog fantastiske ud. Og så er det ko, I skal sige i lige måde”.

Jan Schou og Arne Lundemann fik stemningen helt i top.

Jan Schou og Arne Lundemann fik stemningen helt i top.

Sådan lød de første ord i bormester Erik Lauritzens velkomst til de mange frivillige, der havde fornøjelsen af at få kommunal service gennem hele festen, hvor det var byrødder og ansatte fra kommunen, der havde tjenerrollerne.

“I allesammen fortjener stor tak for alt det, som I gør for Jeres medborgere og I viser os jo, at det gode samfund er dér, hvor vi gør noget for og med hinanden”, sagde Erik Lauritzen.

Sønderborg Harmonikaorkester havde rollen som husorkester og som en slags opvarmning spillede Hot’ N’ Tot ved indgangen og senere fra scenen i den store sal.

“Vi har også Lotte Reinholdt, der vil synge en række gode, gamle dansktophits og sidst, men ikke mindst, Jan Schou og Arne Lundemann”, sagde sundhedsudvalgsformand Helge Larsen.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...