1180 kilo khat endte hos politiet

Arkivfoto
Arkivfoto
8. januar 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

I løbet af ganske kort tid snuppede tysk politi ved kontroller på motorvejen to store partier med det narkotiske stof khat, inden det blev fragtet over den dansk-tyske grænse, skriver Flensborg Avis.

Khat endte hos politiet og ikke forbrugerne.

Den første sending blev beslaglagt ved 14.30-tiden mandag, da en italiensk indregistreret Ford varevogn blev vinket ind til kontrol ved afkørslen ved Skovby.

Den 30-årige italienske fører var på vej mod Danmark, og bag i bilen lå 530 kilo khat, som føreren havde betegnet som udsmykningsmateriale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved 18.30-tiden blev en 55-årig tysk mand standset i sin Peugeot varevogn, og i første omgang betegnede han lasten til at være ”grøntsager til København”, men det viste sig hurtigt at være 650 kilo khat, der gemte sig i kasserne i bagagerummet i varebilen.

Så på en dag blev 1180 kilo khat til en værdi af godt 1,4 mio. kr. i Danmark beslaglagt, inden det kom over grænsen.

16. juni 2024 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture: Motorsavene er startet

16. juni 2024 Kultur

Søndag middag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen på Slotskajen til dette års udgave af WoodSculpure Festival, hvor kunstnere laver flotte skulpturer ud af store træstammer. “Det har været en fatastisk weekend med koncerter, Markedsdage og Strikkefestival og nu glæder vi os over det her event, WoodSculpture, der vil trække folk til havnen, hvor de vil […]

Læs mere...