1180 kilo khat endte hos politiet

8. januar 2014 Uncategorized

I løbet af ganske kort tid snuppede tysk politi ved kontroller på motorvejen to store partier med det narkotiske stof khat, inden det blev fragtet over den dansk-tyske grænse, skriver Flensborg Avis.

Khat endte hos politiet og ikke forbrugerne.

Den første sending blev beslaglagt ved 14.30-tiden mandag, da en italiensk indregistreret Ford varevogn blev vinket ind til kontrol ved afkørslen ved Skovby.

Den 30-årige italienske fører var på vej mod Danmark, og bag i bilen lå 530 kilo khat, som føreren havde betegnet som udsmykningsmateriale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved 18.30-tiden blev en 55-årig tysk mand standset i sin Peugeot varevogn, og i første omgang betegnede han lasten til at være ”grøntsager til København”, men det viste sig hurtigt at være 650 kilo khat, der gemte sig i kasserne i bagagerummet i varebilen.

Så på en dag blev 1180 kilo khat til en værdi af godt 1,4 mio. kr. i Danmark beslaglagt, inden det kom over grænsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

Enhedslistens Johanna-Maria Precht er for klimaet og imod grænsekontrollen

5. oktober 2022 FV22

Smukt ser det ud, når man står ved kysten og skuer over Flensborg Fjord eller Lillebælt. Mange turister kommer hvert år til vores kommune for at nyde strandlivet og havet. ”Men det skønne billede bedrager. Under havoverfladen ligger en iltfattig gold ørken, som ikke længere levner plads til havdyr- og planter. De er blevet kvalt […]

Læs mere...