12 elever fra Nordals Skolen besøger Danfoss

14. marts 2016 Uddannelse

Onsdag inviterer virksomheder over hele landet 7. & 8. klasses skoleelever indenfor til at arbejde med deres hænder og snakke med faglærte medarbejdere om deres uddannelse og job.

Netværket for skole-virksomhedssamarbejde, Jet-Net.dk, er arrangør.

dk/wp-content/uploads/2015/07/danfoss1-300×223.jpg” alt=”.” width=”300″ height=”223″ /> .

Danfoss i Nordborg får besøg af 12 elever fra Nordals Skolen.

På kampagnedagen vil eleverne på første hånd opleve spændende erhverv, som man ikke “bare” kan læse sig til, men skal arbejde sig til med både hjerne og hænder. Dagen skal åbne unges øjne for, at erhvervsuddannelserne er et attraktivt alternativ til gymnasiet samt et solidt trinbræt til mange videregående uddannelser. Erhvervsskolereformen skal sikre et højere niveau på uddannelserne og sænke frafaldet. Men for at vende udviklingen skal vi også inspirere de unge til at få et godt og mere realistisk indtryk af de praktiske erhverv.

Det bidrager Jet-Net.dk til med denne kampagnedag, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

“Eleverne kommer til at arbejde sammen med faglærte og lærlinge her på fabrikken i Nordborg. De bliver delt op i tre hold, der på forskellig vis kommer til at få lidt føling med, hvad faglærte kan komme til at arbejde med på Danfoss. Nogle skal arbejde med et tegneprogram og lave øvelser på en fræsemaskine sammen med en lærling. Andre kommer til at arbejde med luft/pneumatik og lave små øvelser med elektronik”, siger Burkhard Winski, HR Talent Acquisition på Danfoss.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk