126 medarbejdere til dimissionsfest

23. april 2015 Uddannelse

Omdrejningspunktet for al aktivitet i dagpleje og børnehaver er kommunikation – med børn, forældre, kolleger, ledelse osv. Med udgangspunkt i den kendsgerning er 126 medarbejdere opgraderet med en ekstra uddannelse. Torsdag er der stor dimissionsfest.

“Der er stort fokus på børnene i disse år. Skolerne er i fuld gang med at implementere en stor reform, og vi ved fra mange undersøgelser, at børnenes skolegang og odds i forhold til uddannelse hænger nøje sammen med, hvordan børnene har det, før de kommer i skole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal være kvalitet i dagtilbuddene, for børnenes trivsel påvirker deres evne til at lære og deres sociale mobilitet”, siger dagtilbudsleder Inge Muusmann om baggrunden for, at Dagtilbud Sønderborg Øst har valgt at investere i den omfattende efteruddannelse.

Erik Lorenzen skal holde festtale til kommuneansatte, der har gennemført kurser.

Erik Lorenzen skal holde festtale til kommuneansatte, der har gennemført kurser.

De otte daglige pædagogiske ledere og to pædagoger fra hver af de otte enheder har fået uddannelsen på diplomniveau, mens de øvrige 102 medarbejdere – som er både dagplejere, pædagog medhjælpere og pædagoger – har fået fire kursusdage og tre opfølgningsdage.

Fejringen af det store kvalitetsløft foregår torsdag fra kl. 18 i Udviklingshuset HR i Havnbjerg, hvor der er tilrettelagt et program med overrækkelse af uddannelsesbeviser ved Sune Prytz, der er bestyrelsesformand i Dagtilbud Sønderborg Øst.

Festtalen holder formand for børne- og uddannelsesudvalget i Sønderborg Kommune, Erik Lorenzen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk