Skyttebrødre klar med loppemarked og musik

15. april 2013 Uncategorized

Lørdag den 20. april og søndag den 21. april  kl. 10.00 – 16.00  er der igen  stor aktivitet på Kær Halvø.  Borgerforeningen i Sønderborg holder nemlig sit halvårlige loppemarked i Kulturhuset – Skyttehuset, på adressen Skovhuse nr. 11.

Denne gang bliver det ekstra festligt med besøg af de glade spillemænd ”Leif & Leif” henholdsvis Kelsen og Christensen. De underholder lørdag formiddag og om søndagen et par timer om formiddagen og eftermiddagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Skyttehuset er der igen et væld af lopper. Loftet er fyldt til bristepunktet, og i festsalen er der radio/tv-forretning og malerier, der bare står og venter på den rette nye køber/samler.

­-  Denne  gang er der også køkkengrej  i  lange baner,  bøger,  legetøj og lamper. Så kom og gør en god handel, siger Svend Åge Voss, formand for aktivitetskomiteen i Borgerforeningen.

Der er også mulighed for at prøve sine evner på skydebanen i Skyttehuset, hvor der er kompetente skydeledere til stede.

Grillen er tændt, så der kan købes ringriderpølser med brød, øl eller vand, og for dem der er til kaffe og hjemmebagt kage, kan loppemarkedshjælperne i Borgerforeningen også klare det.

Der er dækket op på den nye flisebelægning foran Kulturhuset – Skyttehuset ud mod vejen. Hækken er fjernet, så der et godt udsyn mod lufthavnen.

Så læg weekendturen ud på Kær halvø og bliv en oplevelse rigere, og for at du ikke skal gå alt for langt, vil der på en mark bag ved Skyttehuset være mulighed for at parkere bilen, siger Svend Åge Voss.

Overskuddet fra loppemarkedet går til Borgerforeningens mange forskellige aktiviteter i Kulturhuset – Skyttehuset.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk