15-årig påvirket pige stak fra politiet i bil

10. oktober 2014 Uncategorized

Omkring midnat natten til fredag traf politiet en bil på Sundsmarksvej og betjentene valgte at foretage en rutinemæssig standsning, hvilket skulle vise sig at være en rigtig god ide.politi 1

Artiklen fortsætter under annoncen

I bilen sad en 18-årig mand og en 15-årig pige. I bilen lå der også en rygsæk der var fyldt med tyvekoster.

“Tyvekosterne fik vi senere kædet sammen med mindst et indbrud, der var begået kort tid forinden”, siger vagtchef fra politiet Erik Lindholdt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da politiet fortalte manden, at han var anholdt og sigtet for indbrud tog pokker ved ham og han  spænede afsted. En ekstra patrulje blev tilkaldt til at hjælpe med at lede efter ham.

I mellemtiden hoppede den 15-årige påvirkede pige om bag rattet i bilen og kørte fra stedet. Hun blev stoppet hurtigt efter.

Fordi pigen var påvirket, så venter der hende nu flere sigtelser. Hun er sigtet for at køre bil i påvirket tilstand og for at køre bil uden at have erhvervet sig et kørekort. De sociale myndigheder er ligeledes blevet underrettet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi fik ikke fat i den 18-årige mand, men vi ved hvem han er. At stikke af på den måde er usædvanligt dumt, for det koster bare ekstra tid bag tremmerne”, siger vagtchef Erik Lindholdt.

Han er sikker på at politiet nok skal finde frem til manden

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...