150 gæster vil nyde juleaften på Hotel Alsik

Hotel Alsik. Foto: Ole Kæhler
Hotel Alsik. Foto: Ole Kæhler
9. december 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

På Hotel Alsik er der 150 julegæster, der vil nyde en juleaften, hvor de bare kan sidde og slappe af, mens tjenere og kokke sørger for, der er mad på tallerkenerne og vin i glassene.

“Vi har lavet et menukort med fem retter, som julegæsterne kan plukke fra og så har vi også sat en tre-rettes menu sammen”, siger hotellets stjernekok, Jesper Koch, til SønderborgNYT.

“Desserten bliver Ris a la Mandes eller en ostetallerken”. Hotellets gæster kommer til at sidde sammen med de gæster, som de følges med til hotellet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores gæster kan hygge sig sammen med dem, som de har valgt at være sammen med og det eneste fælles med alle de andre, det er, at de alle jagter den samme mandel, når de spiser Ris a la Mandes”, siger Jesper Koch og fortsætter: “Jeg tænker, det kan være, vi næste jul samler gæsterne til æbleskiver og måske også laver en pakkeleg. Det får vi at se”, siger han.

Efter gæsterne har nydt maden og aftenen i restauranten, så går de på værelserne. “Jeg tænker de går op og drikker en ekstra kop kaffe eller et glas vin og måske pakker de julegaver ud”, siger Jesper Koch.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder fra det julepyntede Hotel Alsik her.

24. januar 2025 Augustenborg, Kultur

Als Revyen hylder 175 års revy-tradition

24. januar 2025 Augustenborg

I år fejrer Als Revyen 175 års jubilæum for den danske revy-genre. Denne milepæl er en unik chance for at reflektere over revyens rolle i dansk kulturliv. SønderborgNYT har talt med formanden for Als Revyen, Kasper Keller Petersen, der deler sin indsigt i, hvordan revyen ikke blot underholder, men også spiller en vigtig rolle i […]

Læs mere...