På Hotel Alsik er der 150 julegæster, der vil nyde en juleaften, hvor de bare kan sidde og slappe af, mens tjenere og kokke sørger for, der er mad på tallerkenerne og vin i glassene.
“Vi har lavet et menukort med fem retter, som julegæsterne kan plukke fra og så har vi også sat en tre-rettes menu sammen”, siger hotellets stjernekok, Jesper Koch, til SønderborgNYT.
“Desserten bliver Ris a la Mandes eller en ostetallerken”. Hotellets gæster kommer til at sidde sammen med de gæster, som de følges med til hotellet.
“Vores gæster kan hygge sig sammen med dem, som de har valgt at være sammen med og det eneste fælles med alle de andre, det er, at de alle jagter den samme mandel, når de spiser Ris a la Mandes”, siger Jesper Koch og fortsætter: “Jeg tænker, det kan være, vi næste jul samler gæsterne til æbleskiver og måske også laver en pakkeleg. Det får vi at se”, siger han.
Efter gæsterne har nydt maden og aftenen i restauranten, så går de på værelserne. “Jeg tænker de går op og drikker en ekstra kop kaffe eller et glas vin og måske pakker de julegaver ud”, siger Jesper Koch.
Se billeder fra det julepyntede Hotel Alsik her.