160 golfspillere med i Nordborg Open

26. juli 2015 Nordborg

Nordborg Golfklub spiller den 31. juli og 1. august deres årlige golfturnering Nordborg Open. golf

Det er 6 gang den finder sted og turneringen er meget populær hos klubbens medlemmer, og ikke mindst er arrangørerne glade for det store antal spillere fra andre golfklubber som deltager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alt i alt er der 160 spillere med fra 28 forskellige klubber og turneringen har været fuldtegnet i lang tid.

Turneringen er blevet meget populær fordi der er mange fine præmier på spil og vi er meget taknemmelige for den støtte vi har fået fra vore sponsorer.

Vind 100.000 kroner

Vi har igen i år en Hole in One præmie på et par 3. Den, som først er i stand til at slå bolden i hul i første slag, får penge100.000 kr. kontant. Og der en chance begge dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sponsor for Hole in One konkurrencen er Synshallen på Kærvej. Nordborg Golfklub håber naturligvis at det endelig lykkes at få udbetalt en Hole in One præmie.

Det er naturligvis ikke kun præmierne der gør at spillere melder sig til år efter år. En golfturnering over 2 dage er et stort socialt arrangement med en masse hygge under og efter golfrunderne.  En vigtig ramme for en god golfturnering er naturlig en fantastisk golfbane og det må man sige at Nordborg Golfklub har. Banen er i super stand til stor glæde for klubbens medlemmer og de mange gæstespillere. Banen er absolut et besøg værd.

Artiklen fortsætter under annoncen

I og omkring klubhuset vil der være mulighed for få mad og drikkevarer og der afvikles hen over de to dage en puttekonkurrence som afsluttes med finale lørdag aften.

Alle er velkommen til at komme forbi de to dage. Der er gratis entré

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...