17 studenter har sikret sig huen fra IB World School der bor på EUC

24. maj 2017 Uddannelse

17 elever med mange forskellige nationaliteter udgjorde 5. årgang på IB World School, International Baccalaureate, som er det engelsksprogende gymnasium i Sønderborg.

De 17 er netop blevet færdige som studenter, og kørte den danske tradition tro, studenterkørsel i lørdags.

Det forringede ikke glæden, at de 17 har overstået den tre uger lange eksamensperiode med skriftlige eksamener i alle fag, netop som eksamensperioden starter for de øvrige gymnasieelever på hhx, stx og htx, skriver skolen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er over 2.000 IB-skoler, som har omkring 5000.000 studerende i ca. 130 lande verden over, og der er tæt association mellem skolerne, så IB i Sønderborg er en del af det verdensomspændende IB-program, der følger en international bekendtgørelse.

De nybagte studenter er:

Mathilde Hinborg Ellund Christensen, Jóhan Teitur Sveinsson Thomsen, Maria Johnsen, Natasha Agerskov Cox, Martha Tembo, Madalina Elena Dica, Barbora Okasová, Daisy Cornelia Haumann, Joshua Erik Petersen, Alexander Mico Guldager Rasmussen, Steffen Johansen Damm, Nubiana Kabanje Wamundila, Izabela Ewa Plichta, Ram Rai, Mia Petersen, Tim Lücke Køster og Boy Meesenburg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...