17 studenter har sikret sig huen fra IB World School der bor på EUC

24. maj 2017 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

17 elever med mange forskellige nationaliteter udgjorde 5. årgang på IB World School, International Baccalaureate, som er det engelsksprogende gymnasium i Sønderborg.

De 17 er netop blevet færdige som studenter, og kørte den danske tradition tro, studenterkørsel i lørdags.

Det forringede ikke glæden, at de 17 har overstået den tre uger lange eksamensperiode med skriftlige eksamener i alle fag, netop som eksamensperioden starter for de øvrige gymnasieelever på hhx, stx og htx, skriver skolen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er over 2.000 IB-skoler, som har omkring 5000.000 studerende i ca. 130 lande verden over, og der er tæt association mellem skolerne, så IB i Sønderborg er en del af det verdensomspændende IB-program, der følger en international bekendtgørelse.

De nybagte studenter er:

Mathilde Hinborg Ellund Christensen, Jóhan Teitur Sveinsson Thomsen, Maria Johnsen, Natasha Agerskov Cox, Martha Tembo, Madalina Elena Dica, Barbora Okasová, Daisy Cornelia Haumann, Joshua Erik Petersen, Alexander Mico Guldager Rasmussen, Steffen Johansen Damm, Nubiana Kabanje Wamundila, Izabela Ewa Plichta, Ram Rai, Mia Petersen, Tim Lücke Køster og Boy Meesenburg.

Artiklen fortsætter under annoncen