Elever fra Nybøl Skole skal til DM i skolefag

6. januar 2020 Uddannelse

Det er de kreative problemløsninger og innovationsevnen, der er i fokus til den landsdækkende konkurrence DM i Fagenes Landsmesterskab. Her mødes landets lyseste hoveder fra 7., 8., og 9. årgang for at dyste inden for de klassiske fag i folkeskolen. Her gælder det ikke kun om at være fagligt stærk men også om at komme med kreative og innovative løsningsforslag. Elever fra Nydamsskolen har deltaget i de regionale mesterskaber i Region Syddanmark, og her kvalificerede otte af skolens elever sig til Landsmesterskaberne i Aarhus onsdag den 22. januar, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de otte finalister fra Nydamsskolen er der desuden to regionsmestre: Lærke Aeppel, der blev mester i faget dansk i Region Syddanmark, og Nikolaj Jessen der blev regionsmester i historie. De øvrige seks elever, der har kvalificerede til Landsmesterskaberne, er: Daniel Jensen, Ditte Søgaard, Andrea Lauritzen, Sofie Heiss og Nanna Knudsen i faget historie, samt Ida Marie Svane Jessen der har kvalificeret sig i faget biologi.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...