Elever fra Nybøl Skole skal til DM i skolefag

6. januar 2020 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Det er de kreative problemløsninger og innovationsevnen, der er i fokus til den landsdækkende konkurrence DM i Fagenes Landsmesterskab. Her mødes landets lyseste hoveder fra 7., 8., og 9. årgang for at dyste inden for de klassiske fag i folkeskolen. Her gælder det ikke kun om at være fagligt stærk men også om at komme med kreative og innovative løsningsforslag. Elever fra Nydamsskolen har deltaget i de regionale mesterskaber i Region Syddanmark, og her kvalificerede otte af skolens elever sig til Landsmesterskaberne i Aarhus onsdag den 22. januar, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de otte finalister fra Nydamsskolen er der desuden to regionsmestre: Lærke Aeppel, der blev mester i faget dansk i Region Syddanmark, og Nikolaj Jessen der blev regionsmester i historie. De øvrige seks elever, der har kvalificerede til Landsmesterskaberne, er: Daniel Jensen, Ditte Søgaard, Andrea Lauritzen, Sofie Heiss og Nanna Knudsen i faget historie, samt Ida Marie Svane Jessen der har kvalificeret sig i faget biologi.

20. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

SINDs Folkekøkken har sat dato på åbningen

20. maj 2024 Frivillige

Torsdag den 30. maj åbnes døren til SINDs Folkekøkken i Frivillighedens Hus – og der bydes på en måltid mad til bare 20 kroner for voksne og ti kroner for børn. Det fortæller Claus og Knud fra styregruppen. Aftenens menu er: Flæskesteg med hvide hartofler og brun sovs. Hertil er der rødkål og bønner. ”Formålet […]

Læs mere...