178 nye studerende kom ind på SDU i Alsion

30. juli 2016 Uddannelse

Ved midnat fik landets ansøgere mulighed for at se, om de er optaget på en videregående uddannelse på optagelse.dk

De 94.776, der har søgt ind på en videregående uddannelse kan nu se, hvilket gennemsnit der er adgangsgivende for det studie, de har søgt.

Helt i top ligger igen International Business på Copenhagen Business School med 12,2 i snit.

Antallet af uddannelser, der har kræver et karakter-snit på ni eller derover, er steget, så det nu er 81 uddannelser i år, mod 67 sidste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se hvor mange, der er kommet ind på enkelte uddannelser HER

På SDU i Sønderborg skal 31 i gang med at læse Innovation and Business. 93 havde søgt og de 39 havde netop den uddannelse i Sønderborg som 1. prioritet.alsion3

Artiklen fortsætter under annoncen

15 tager fat på at læse Mechatronics. 80 havde søgt og 23 havde Alsion som 1. prioritet.

168 havde lagt billet ind på Economics and Business Administration i Sønderborg. 54 havde det som deres 1. prioritet og 46 kom ind.

16 havde sat Erhvervsøkonomi-erhvervssprog på SDU i Alsion som 1. prioritet og der var i alt 35 ansøgere, hvoraf de 14 er sluppet gennem nåleøjet.

149 drømte om at læse Europøiske Studier og 52 af ansøgerne ville allerhelst gøre det i Alsion. Det skal 46 af ansøgerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

26 skal have fundet bøger til International virksomhedskommunikation, sproglig, kulturel formidling, når de skal i gang på SDU i Alsion efter ferien. 67 havde uddannelsen og Alsion som 1. prioritet og i alt søgte 30.

Kilde: Uddannelsesguiden.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...