209 har søgt ind på Det Blå Gymnasium

15. april 2021 Uddannelse

Her i foråret er der 209 unge mennesker, som har sat kryds ved Det Blå Gymnasium, da de skulle vælge ungdomsuddannelse – og det er tredje år i træk ansøgertallet til Det Blå Gymnasium stiger.

Stigningen betyder, at gymnasiet får den største årgang af 1 g’ere i kommunen efter sommerferien.

Louise Kræmer, som er formand for elevrådet siger i en pressemeddelelse:

“Den store interesse for skolen overrasker mig ikke, fordi vi har det virkeligt godt med hinanden. Det er blevet rigtigt tydeligt nu, hvor vi er tilbage igen efter hjemsendelsen – og det rygtes selvfølgelig ude i folkeskolerne, hvor det er godt at gå i gymnasiet. Jeg er sikker på, de nye elever bliver glade for deres valg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun suppleres af skolens rektor:

“Vi er taknemmelige for, at så mange unge vælger at gå hos os. Vi har i flere år arbejdet på at udvikle vores faglige og sociale miljø, så eleverne både lærer og trives bedst muligt”, siger Dorthe Milling Stjernholm.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOFs online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse med […]

Læs mere...