21-årig formodet indbrudstyv skal i grundlovsforhør

6. februar 2021 112

I løbet af fredag har politiet efterforsket i det indbrud, der natten til fredag skete hos Bundgaard Sport & Sko i Nordborg – og hvor der i nattetimerne blev anholdt en gerningsmand. Senere blev to mere anholdt.

Den ene af dem er en mand på 21 år – og han bliver fremstillet i Retten i Sønderborg, hvor politiet vil have ham varetægtsfængslet for ‘indbrud under skærpende omstændigheder’.

Natten til fredag – kort før klokken tre – smadrede to gerningsmænd en rude hos Bundgaard Sport & Tøj i Nordborg, hvorefter de bar tøj ud i en medbragt trailer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De havde ingen bil og trak derfor traileren ned til søen, hvor hundepatruljen anholdt den ene gerningsmand”, siger Thomas Berg fra politiet.

Den anholdte var en 19-årig mand fra Gråsten, som blev løsladt efter afhøringen.

I løbet af fredag blev der anholdt en mand på 18 år samt en på 21 år.

Politiet skriver på Twitter, at den 18-årige også er løsladt, men at både han og den 19-årige er sigtet i sagen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...