22-årig kvinde fra Padborg meldt savnet

Arkivfoto
Arkivfoto
21. juli 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

En 22-årig kvinde fra Padborg er tilsyneladende forsvundet sporløst. Siden lørdag aften har ingen set kvinden, og nu har familien bedt politiet om hjælp.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at den 22-årige sidst blev set af et familiemedlem klokken cirka 22.30 lørdag aften på Frøslevvej ved den lokale skole.

Betjente med hunde har ledt efter kvinden, men uden resultat, og hun er fortsat ikke dukket op.

Den forsvundne kvinde er dansk og beskrives som spinkel til almindelig af bygning og af middel højde. Hun har skulderlangt brunt hår, og da hun sidst blev set lørdag aften, var hun iført mørke jeans, hvid t-shirt og sorte støvletter med høje hæle. Hun medbragte en sort taske.

Artiklen fortsætter under annoncen

I følge politiet er der angiveligt ingen oplysninger om kvindens psykiske tilstand eller andre særlige omstændigheder, der kan forklare den 22-årige kvindes forsvinden.

Hvis du ser kvinden, så kontakt politiet på 114

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...