22-årig kvinde fra Padborg meldt savnet

21. juli 2014 Uncategorized

En 22-årig kvinde fra Padborg er tilsyneladende forsvundet sporløst. Siden lørdag aften har ingen set kvinden, og nu har familien bedt politiet om hjælp.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at den 22-årige sidst blev set af et familiemedlem klokken cirka 22.30 lørdag aften på Frøslevvej ved den lokale skole.

Betjente med hunde har ledt efter kvinden, men uden resultat, og hun er fortsat ikke dukket op.

Den forsvundne kvinde er dansk og beskrives som spinkel til almindelig af bygning og af middel højde. Hun har skulderlangt brunt hår, og da hun sidst blev set lørdag aften, var hun iført mørke jeans, hvid t-shirt og sorte støvletter med høje hæle. Hun medbragte en sort taske.

Artiklen fortsætter under annoncen

I følge politiet er der angiveligt ingen oplysninger om kvindens psykiske tilstand eller andre særlige omstændigheder, der kan forklare den 22-årige kvindes forsvinden.

Hvis du ser kvinden, så kontakt politiet på 114

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...