KV21 – Debat: Dialog er vejen – og ikke flere bestyrelser

14. november 2021 KV21

Byrådskandidat Erik Lorenzen, Socialdemokratiet, skriver:

Dengang jeg blev formand for Børne- og Uddannelsesudvalget i 2014 indførte jeg politisk deltagelse i de årlige dialogmøder, som forvaltningen havde med dagtilbud og folkeskoler. Mit indtryk er at det blev utrolig godt modtaget af skoleledere, lærere og forældrebestyrelser. En direkte politisk interesse for dagligdagen på den enkelte folkeskole og i dagtilbudsområderne.

At det stadig praktiseres af det nuværende Børne- og Uddannelsesudvalg viser klart, at alle parter nyder godt af den tætte dialog.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg vil arbejde for, at vi også fortsætter og videreudvikler på den gode dialog med beboer- og pårørenderåd, medarbejdere og ledelse på vores kommunale plejecentre.

Vi skal ikke have professionelle bestyrelser på plejecentrene som de borgerlige partier ønsker det. Der er ikke brug for yderligere ledelseslag, som ikke har bevillingskompetence. Det er politikerne i Byrådet, der bestemmer serviceniveauet, bevilliger pengene og så er det også politikerne, der følger med fra sidelinjen i en konstruktiv dialog med brugere og medarbejdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...