KV21 – Debat: Dialog er vejen – og ikke flere bestyrelser

14. november 2021 KV21

Byrådskandidat Erik Lorenzen, Socialdemokratiet, skriver:

Dengang jeg blev formand for Børne- og Uddannelsesudvalget i 2014 indførte jeg politisk deltagelse i de årlige dialogmøder, som forvaltningen havde med dagtilbud og folkeskoler. Mit indtryk er at det blev utrolig godt modtaget af skoleledere, lærere og forældrebestyrelser. En direkte politisk interesse for dagligdagen på den enkelte folkeskole og i dagtilbudsområderne.

At det stadig praktiseres af det nuværende Børne- og Uddannelsesudvalg viser klart, at alle parter nyder godt af den tætte dialog.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg vil arbejde for, at vi også fortsætter og videreudvikler på den gode dialog med beboer- og pårørenderåd, medarbejdere og ledelse på vores kommunale plejecentre.

Vi skal ikke have professionelle bestyrelser på plejecentrene som de borgerlige partier ønsker det. Der er ikke brug for yderligere ledelseslag, som ikke har bevillingskompetence. Det er politikerne i Byrådet, der bestemmer serviceniveauet, bevilliger pengene og så er det også politikerne, der følger med fra sidelinjen i en konstruktiv dialog med brugere og medarbejdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...