KV21 – Debat: Dialog er vejen – og ikke flere bestyrelser

14. november 2021 KV21 Skrevet af: Redaktion

Byrådskandidat Erik Lorenzen, Socialdemokratiet, skriver:

Dengang jeg blev formand for Børne- og Uddannelsesudvalget i 2014 indførte jeg politisk deltagelse i de årlige dialogmøder, som forvaltningen havde med dagtilbud og folkeskoler. Mit indtryk er at det blev utrolig godt modtaget af skoleledere, lærere og forældrebestyrelser. En direkte politisk interesse for dagligdagen på den enkelte folkeskole og i dagtilbudsområderne.

At det stadig praktiseres af det nuværende Børne- og Uddannelsesudvalg viser klart, at alle parter nyder godt af den tætte dialog.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg vil arbejde for, at vi også fortsætter og videreudvikler på den gode dialog med beboer- og pårørenderåd, medarbejdere og ledelse på vores kommunale plejecentre.

Vi skal ikke have professionelle bestyrelser på plejecentrene som de borgerlige partier ønsker det. Der er ikke brug for yderligere ledelseslag, som ikke har bevillingskompetence. Det er politikerne i Byrådet, der bestemmer serviceniveauet, bevilliger pengene og så er det også politikerne, der følger med fra sidelinjen i en konstruktiv dialog med brugere og medarbejdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

29. marts 2024 Sønderborg, Frivillige

Aabenraa Selvhjælp vil hjælpe seksuelt krænkede i Sønderborg

29. marts 2024 Sønderborg

Voksne med senfølger efter seksuel krænkelse i barndommen kæmper med psykiske og/eller fysiske følgereaktioner. De hyppigst forekommende er PTSD, angst, lavt selvværd, tvangsforestillinger, problemer med krop og seksualitet, selvskadende, suicidal eller seksualiseret adfærd, spiseforstyrrelser og stofmisbrug. Ventetiden for at komme i behandling er over to år. Det betyder, at borgerne ikke få hjælp hurtig. Vi […]

Læs mere...