Destination Sønderjylland klar med bog om Cykelrute 37

14. juni 2022 Tour de France

Det er blot få dage siden, det blev offentliggjort, at 2. og 3. etape af Tour de France, bliver permanente regionale cykelruter. Og allerede nu kan Destination Sønderjylland lancere en guidebog over rute 37, der går de 182 kilometer fra Vejle til Sønderborg.

”Vi har arbejdet med mange forskellige initiativer som forberedelse til at Tour de France kører igennem vores område” siger direktør for Destination Sønderjylland Karsten Justesen i en pressemeddelelse og fortsætter.

”Vores fokus har været at sikre, at vi også på længere sigt vil få noget ud af denne store begivenhed og derfor var det helt naturligt, at udvikle en guidebog, der beskriver, den rute, som cykelrytterne kører, så interesserede cykelturister efterfølgende kan få mulighed for at køre ruten. Da vi gik i gang vidste vi imidlertid ikke, at ruten ville blive en permanent regional cykelrute, men det gør jo bare at bogen bliver endnu mere aktuel”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye cykelbog guider i videst muligt omfang gæsterne via den officielle Tour-rute fra Vejle til Sønderborg, men har også alternative ruteforslag, til dem der gerne vil opleve nogle af områdets seværdigheder undervejs.

“Vi håber, at den nye rute vil inspirere rigtig mange til at køre ruten og få en smag af, hvad de professionelle ryttere skal igennem på en sprinter-etape”, siger Karsten Justesen.

Bogen kan rekvireres til kostpris via Destination Sønderjyllands hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...