27 kvinder fra singleklubben på shop-amok i Viller

26. oktober 2016 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

For flere uger siden satte Jytte Blank Jørgensen et opslag på singleklubbens Facebook, hvor hun inviterede de kvinder, der havde lyst, med til en dameaften i Viller i Perlegade i Sønderborg.

Her tankes der op, inden der igen skal være tøjindsamling.

Her tankes der op, inden der igen skal være tøjindsamling.

Singleklubben er et netværk, hvor singler mødes på kryds og tværs til forskellige aktiviteter, så det at være single giver nye venskaber og oplevelser fremfor ensomhed.

“Jeg synes, det er super, der er 27 kvinder, der rundt i butikken og hygger sig”, siger Jytte Balnk Jørgensen til SønderborgNYT. Og Sanne Skare Viller er også en glad butiksejer.

“Det er da skønt, der lige kommer sådan en flok kvinder og sørger for, at vi har rigtigt travlt. De køber fint og de hygger sig. Det er alletiders”, siger Sanne Skare Viller, der onsdag holdt åbent et par timer længere.

Viller bød på lidt snack og drikkevarer, så kvinderne kunne holde energiniveauet helt deroppe, hvor de fik fundet rigtigt meget, som det er helt umuligt at vente med at få hjem i skabene.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

De faldne fra Stormen på Dybbøl blev mindet

18. april 2021 Kultur

Søndag formiddag klokken 10 var der mindehøjtidelighed ved Krigergravene på Dybbøl Banke i anledning af 157-året for Stormen på Dybbøl, hvor 11.000 danske soldater blev angrebet af 37.000 veludrustede preussiske soldater. “Angrebet begyndte – efter flere timers bombardement, klokken 10”, sagde oberstløjtnant Claus Klaris i sin tale. Når vi i dag markerer Dybbøldagen, så er […]

Læs mere...