30 elever fra Det Blå Gymnasium deltager i innovationscamp på SDU

15. september 2018 Uddannelse

Elever fra 2gD deltager i en camp for gymnasieelever om innovation og forretningsudvikling på SDU, hvor de bliver innovationskonsulenter for en dag.

Efter en indledning om innovation og iværksætteri blev eleverne introduceret til dagens case om fremtidens detailhandel. Eleverne blev udstyret med fakta om udviklingen i detailhandelen og de fik et konkret oplæg om Sønderborg ved Sønderborg Handels formand Rikke Torré, skriver BC Syd i en pressemeddelelse.

Der var mange problemstillinger, der skulle analyseres og findes løsningsforslag til bl.a. hvordan Sønderborgs bymidte kan udvikles. Eleverne har arbejdet ihærdigt og målrettet med idégenerering, produktudvikling og strategisk forretningsopbygning og hermed fået et grundigt kendskab til detailhandelen i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Eleverne går på innovationsretningen på Det Blå Gymnasium, så campen på SDU er et super supplement til den daglige undervisning, og det er altid sundt for eleverne at komme ud af huset og arbejde med teorien på en mere praksisnær måde”, siger rektor Dorthe Milling Stjernholm.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Sport, Nordborg

Egen UI tabte i Give

10. maj 2021 Sport

Efter to sejre i sæsonens første to kampe måtte fodboldspillerne fra Egen UI i lørdags rejse hjem fra Give efter sæsonens første nederlag. “Give vandt kampen med 3-0 på en dag, hvor Egen havde en typisk off-day for hele holdet”, siger hjælpetræner Søren Vinther. “Men vi er klar igen næste lørdag, hvor vi skal møde […]

Læs mere...