30 elever fra Det Blå Gymnasium deltager i innovationscamp på SDU

15. september 2018 Uddannelse

Elever fra 2gD deltager i en camp for gymnasieelever om innovation og forretningsudvikling på SDU, hvor de bliver innovationskonsulenter for en dag.

Efter en indledning om innovation og iværksætteri blev eleverne introduceret til dagens case om fremtidens detailhandel. Eleverne blev udstyret med fakta om udviklingen i detailhandelen og de fik et konkret oplæg om Sønderborg ved Sønderborg Handels formand Rikke Torré, skriver BC Syd i en pressemeddelelse.

Der var mange problemstillinger, der skulle analyseres og findes løsningsforslag til bl.a. hvordan Sønderborgs bymidte kan udvikles. Eleverne har arbejdet ihærdigt og målrettet med idégenerering, produktudvikling og strategisk forretningsopbygning og hermed fået et grundigt kendskab til detailhandelen i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Eleverne går på innovationsretningen på Det Blå Gymnasium, så campen på SDU er et super supplement til den daglige undervisning, og det er altid sundt for eleverne at komme ud af huset og arbejde med teorien på en mere praksisnær måde”, siger rektor Dorthe Milling Stjernholm.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>