30 elever fra Det Blå Gymnasium deltager i innovationscamp på SDU

15. september 2018 Uddannelse

Elever fra 2gD deltager i en camp for gymnasieelever om innovation og forretningsudvikling på SDU, hvor de bliver innovationskonsulenter for en dag.

Efter en indledning om innovation og iværksætteri blev eleverne introduceret til dagens case om fremtidens detailhandel. Eleverne blev udstyret med fakta om udviklingen i detailhandelen og de fik et konkret oplæg om Sønderborg ved Sønderborg Handels formand Rikke Torré, skriver BC Syd i en pressemeddelelse.

Der var mange problemstillinger, der skulle analyseres og findes løsningsforslag til bl.a. hvordan Sønderborgs bymidte kan udvikles. Eleverne har arbejdet ihærdigt og målrettet med idégenerering, produktudvikling og strategisk forretningsopbygning og hermed fået et grundigt kendskab til detailhandelen i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Eleverne går på innovationsretningen på Det Blå Gymnasium, så campen på SDU er et super supplement til den daglige undervisning, og det er altid sundt for eleverne at komme ud af huset og arbejde med teorien på en mere praksisnær måde”, siger rektor Dorthe Milling Stjernholm.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...