37 indsamlere gjorde Egernsund til en ren by

20. april 2015 Gråsten

Solen vinkede lystigt ned på 30 voksne og syv børn, som søndag havde meldt sig til “Operation Ren by” i Egernsund.untitled

Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev virkelig gået til den – og udover fire fyldte affaldssække med dåser, untitled1resulterede anstrengelserne i syv sække med brændbart affald. Plus – som tillægsgevinst – en brødrister.
Artiklen fortsætter under annoncen

De mange flittige sluttede af ved Den Gamle Skole, hvor de nød Viggo Mathiesens ringriderpølser med tilbehør – sponseret af Sønderborg Kommuner.
Deltagelsen var så imponerende, at arrangøren,  Egernsund Borgerforening, formentlig vender tilbage om et års tid med endnu en invitation til at rydde op efter folk, der “kommer til” at grise byen til.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Politik, Gråsten

Ulovligt biogasbyggeri: Forvaltningen var fem uger om at reagere på henvendelser

8. maj 2021 Politik

Forleden lagde Teknik- og Miljøforvaltningen en redegørelse om det ulovlige byggeri på biogasanlægget i Kværs foran udvalgspolitikerne – og det stod klart, at der var kommet henvendelser fra borgere om, at Nature Energy overtrådte reglerne. “Men det tog hele fem uger fra henvendelser kom til Teknik- og Miljøforvaltningen bad deres jurister om at se på […]

Læs mere...