38-årig sønderborgenser død af ukendt stof

17. oktober 2013 Uncategorized

En 38-årig mand fra Sønderborg og en 27-årig faaborgenser er onsdag fundet døde i Faaborg efter de begge har indtaget et ukendt stof.

Besøg på Fyn kostede 38-årig misbruger livet, fordi han indtog et ukendt stof.

Besøg på Fyn kostede 38-årig misbruger livet, fordi han indtog et ukendt stof.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det fortæller Fyens Politi til fyens.dk.

Den 38-årige mand fra Sønderborg døde omkring klokken 18.30 onsdag. Han var på besøg hos nogle venner og blev fundet livløs på et badeværelse. Der blev forgæves forsøgt genoplivning.

– De to mænd kender intet til hinanden og dødsfaldene er sket helt uafhængigt af hinanden, men begge er kendte stofmisbrugere, siger vicepolitikommissær ved Fyns Politi, Winnie Lund.

– Vi kan godt være bekymrede for, at der er farlige piller eller et stof i omløb, men vi kan ikke sige det med sikkerhed, før vi har fået obduktionsrapporten, siger Winnie Lund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun opfordrer folk i misbrugsmiljøet til at være forsigtige.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>