38-årig sønderborgenser død af ukendt stof

17. oktober 2013 Uncategorized

En 38-årig mand fra Sønderborg og en 27-årig faaborgenser er onsdag fundet døde i Faaborg efter de begge har indtaget et ukendt stof.

Besøg på Fyn kostede 38-årig misbruger livet, fordi han indtog et ukendt stof.

Besøg på Fyn kostede 38-årig misbruger livet, fordi han indtog et ukendt stof.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det fortæller Fyens Politi til fyens.dk.

Den 38-årige mand fra Sønderborg døde omkring klokken 18.30 onsdag. Han var på besøg hos nogle venner og blev fundet livløs på et badeværelse. Der blev forgæves forsøgt genoplivning.

– De to mænd kender intet til hinanden og dødsfaldene er sket helt uafhængigt af hinanden, men begge er kendte stofmisbrugere, siger vicepolitikommissær ved Fyns Politi, Winnie Lund.

– Vi kan godt være bekymrede for, at der er farlige piller eller et stof i omløb, men vi kan ikke sige det med sikkerhed, før vi har fået obduktionsrapporten, siger Winnie Lund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun opfordrer folk i misbrugsmiljøet til at være forsigtige.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. juni 2021 112, Sønderborg

Leder stadig efter kvinde i Alssund – kan du hjælpe med oplysninger?

20. juni 2021 112

Ved midnatstiden fløj redningshelikopteren, som har hjulpet Sønderborg Brand og Redning med at lede efter en midaldrende kvinde – iført grøn jakke eller trøje – i Alssund, retur til flyvestationen, men Brand og Redning har stadig to både i vandet og fortsætter med at lede. “Det betyder, at eftersøgningen ikke er indstillet – og vi […]

Læs mere...