42-årig kvinde var fire uger i skov ved Sønderborg

28. oktober 2014 Uncategorized

En 42-årig kvinde fra Bayern blev mandag aften kl. 21.30 overleveret til det tyske forbundspoliti af dansk politi.

Foto: Bo Bach Jensen

Foto: Bo Bach Jensen

Artiklen fortsætter under annoncen

I løbet af mandag havde en landmand spottet en kvinde tæt på en skov ved Sønderborg og han havde ringet til politiet for at fortælle om kvinden.

Kvinden havde tydeligvis opholdt sig i skoven i længere tid. Og da dansk politi fandt hende, forklarede hun da også, at hun havde boet i skoven i godt fire uger.

Det fortæller Flensborg Avis.

De fire uger i skoven havde tydeligvis tæret på kvindes kræfter, og hendes tilstand var meget skrøbelig. Politiet kunne dog fastslå, at der var tale om tysk kvinde, og derfor bad man det tyske forbundspoliti om hjælp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da kvinden mandag ved 21.30-tiden var blevet overleveret ved grænsen, kunne man hurtigt fastslå, at der var tale om en 42-årig kvinde fra Bayern, som var meldt savnet.

Inden kvinden kan bringes hjem til Bayern, er hun dog blevet indlagt på hospitalet i Flensborg for at få tilset de skader, som hun har pådraget sig i sine fire ugers eksil i skoven.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 REGIONALT, Samfund

Vejarbejde nord og syd for grænseovergangen ved Frøslev

22. september 2023 REGIONALT

Politiet opfordrer borgere til at krydse grænsen på en af de mindre grænseovergange, der ligger vest for Frøslev, fordi de forventer meget kø. Her er grænseovergange i Vilmkær, Sofiedal, Bøgelhus og Pebersmark. Det skyldes et større vejarbejde på begge sider af grænsen, skriver politiet i en pressemeddelelse. Renoveringen af asfalten på de to kontrolområder ved […]

Læs mere...