47-årig nordborgenser taget for trakfikuheld og 870 gram hash

8. december 2015 112

Mandag aften blev 59-årig mand påkørt bagfra, da han holdt for rødt i krydset ved Præstegårdsvej og Augustenborg Landevej i Sønderborg.

Bilen, der havde påkørt ham, kørte fra stedet af Præstegårdsvej, men længere nede ad vejen stoppede køreturen, da bilen endte i en have, hvor den stødte ind i et træ.Betjent med ryggen til, Politi synligt

Artiklen fortsætter under annoncen

Føreren kom ud af bilen og stak af til fods. Politiets hundepatrulje blev tilkaldt og efter kort tid fandt de en 47-årig mand fra Nordborg, der sad og trykkede sig længere nede ad vejen.

Manden blev anholdt, visiteret og fundet i besiddelse af 870 gram hash.

En blodprøve skal nu fastslå om den 47-årige var påvirket af stoffer under de to uheld.

“Under alle omstændigheder venter der flere bøder for påkørslen og for at være i besiddelse af den store mængde hash”, siger Peter Baum fra Politiet i Sønderborg..

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Der ser ikke ud til at være råd til skolerenoveringer og cykelstier i de kommende år

17. august 2022 Politik

Hvis byrådspolitikerne kigger i krystalkuglen lige nu, så er der udsigt til at der skal skrues alvorligt ned for renoveringen af blandt andet skoler og daginstitutioner i de kommende år og vi skal heller ikke regne med, at der laves ret meget cykelsti. Det skyldes, at kommunen ret uventet står med regningen for byggeriet af […]

Læs mere...