KGGOs medlemmer oplevede Fanø

20. maj 2015 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

KGGOs formand Svend Schütt skriver:

Vi startede fra Gråsten kl. 08.30 og kørte via Gram og Ribe til Esbjerg, hvor vi egentlig havde planlagt at sige farvel til bussen, og klare os på egen hånd til kl. 16.30, hvor vi havde aftalt at mødes med bussen igen i Esbjerg.

Foto: Thomas Lorensen

Foto: Thomas Lorensen

Artiklen fortsætter under annoncen

Foto: Thomas Lorensen

Foto: Thomas Lorensen

Men grundet det lidt udfordrende vejr, ændrede vi så planen en anelse, og inviterede Rene, busmanden, på middag på Ambassaden imod at han kørte os en tur rundt på Fanø i bus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi nød en lækker frokost hos Pia & Mads i øvrigt nogle utrolige behagelige og gæstfrie mennesker, som jeg varmt kan anbefale. Derefter tog vi så på rundtur i Nordby hvor der blev købt postkort postkort.

Vi besøge også den lokale cykelsmed, da vi havde et lille uheld med trækvognen.  Pris en 20’er til kaffekassen, og vi talte med en del af de mange søde øboere.kggo

Artiklen fortsætter under annoncen

Turen er finanseres dels ved egenbetaling og ved indtjeningen fra vores æblegrillpølse salg, og private donationer.

24. april 2024 Broager, Erhverv

Broager Fjernvarme forhandler videre om en sammenlægning med Sønderborg Varme

24. april 2024 Broager

Fremmødet var historisk. Ikke færre end ca. 150 mødte til generalforsamlingen i Broager Fjernvarme tirsdag aften. Af den grund var mødet flyttet til Broager Hallen. Og aftenens vigtigste afstemning fik et klart udfald. Med 120 stemmer i ryggen forhandles der videre om en sammenlægning med Sønderborg Varme, hvis altså også Sønderborg Fjernvarme stemmer ja på […]

Læs mere...