KGGOs medlemmer oplevede Fanø

20. maj 2015 Gråsten

KGGOs formand Svend Schütt skriver:

Vi startede fra Gråsten kl. 08.30 og kørte via Gram og Ribe til Esbjerg, hvor vi egentlig havde planlagt at sige farvel til bussen, og klare os på egen hånd til kl. 16.30, hvor vi havde aftalt at mødes med bussen igen i Esbjerg.

Foto: Thomas Lorensen

Foto: Thomas Lorensen

Artiklen fortsætter under annoncen

Foto: Thomas Lorensen

Foto: Thomas Lorensen

Men grundet det lidt udfordrende vejr, ændrede vi så planen en anelse, og inviterede Rene, busmanden, på middag på Ambassaden imod at han kørte os en tur rundt på Fanø i bus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi nød en lækker frokost hos Pia & Mads i øvrigt nogle utrolige behagelige og gæstfrie mennesker, som jeg varmt kan anbefale. Derefter tog vi så på rundtur i Nordby hvor der blev købt postkort postkort.

Vi besøge også den lokale cykelsmed, da vi havde et lille uheld med trækvognen.  Pris en 20’er til kaffekassen, og vi talte med en del af de mange søde øboere.kggo

Artiklen fortsætter under annoncen

Turen er finanseres dels ved egenbetaling og ved indtjeningen fra vores æblegrillpølse salg, og private donationer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Sønderborg skal gi’ naturen mere plads

29. juli 2021 Sønderborg

De Radikales spidskandidat til regionsrådsvalget, Niels Sjøberg og spidskandidaten til byrådsvalget, Faisal Shojai, skriver: Naturen kan blive betydeligt bedre i Sønderborg Kommune. Det fremgår af en undersøgelse, som Naturfredningsforeningen har offentliggjort. I undersøgelsen er Sønderborg Kommune placeret helt nede på en 83. plads blandt landets 98 kommuner, når det gælder en indsat for biodiversitet og […]

Læs mere...