To brødre dømt for indbrud hos Danfoss-ejer

10. juli 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Sølvtøj til en værdi af 1,2 millioner kroner, en Dannebrogsorden af første grad samt dyre manchetknapper – det var hvad Jørgen Mads Clausen mistede ved to indbrud i februar og marts i år, skriver Ekstrabladet.

For nylig var to unge brødre med albanske rødder på 20 og 22 år anklaget ved retten i Sønderborg. Her var de var tiltalt for indbruddene hos Clausen-familiens villa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foto: Ole Kæhler

Foto: Ole Kæhler

Det første indbrud skete om natten 28. februar, og det næste i løbet af dagen 18. marts.

Det beskrives i dombogen fra retssagen. Her beskrives det også, hvordan politiet i forbindelse med efterforskningen kun har fundet en enkelt kagekniv fra den omfattende samling af sølvtøj. Resten er væk.

Artiklen fortsætter under annoncen

En betjent, der vidnede ved retssagen, forklarede, hvordan de to brødre blev anholdt 19. marts, da brødrene kom kørende i en rød Fiat Punto godt 100 meter fra gerningsstedet.

I første omgang forsøgte brødrene sig med en ulden søforklaring om, at de havde været inde i et nærliggende skovområde for at ryge. Men den hoppede betjentene ikke på.

 

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...