AGS træder frem i nye farver

13. august 2015 Uddannelse

Da de nye 1g-elever på Alssundgymnasiet mødte op til skolestart onsdag morgen, var det ikke kun dem og bøgerne, der var nye.

Også skolens logo og hjemmeside var klædt i nye farver og former.

Alssundgymnasiet har nemlig fået et helt nyt og mere tidssvarende design.

Samtidig er hjemmesiden også blevet opdateret, så den imødekommer tidens større og større krav til brugervenlighed på både pc, tablet og smartphone.

Artiklen fortsætter under annoncen

ags

 

Se hjemmesiden HER

Rektor Per Møller forklarer:

”Det er vigtigt for AGS at følge med tiden. Et gymnasium skal ikke kun være gamle bøger. Vi er også et uddannelsessted, der skal ruste de unge til en verden, hvor fx digitalisering, innovation og brugervenligt design spiller en stadig større rolle. Det vil vi også gerne have, at vores logo signalerer”.

Det nye logo forestiller ligesom det tidligere også en bølge fra Als Sund – AGS ligger nemlig lige ned til vandet – men den er blevet mere tydelig, letgenkendelig og bedre egnet til digitale platforme.

”Vi valgte den nye bølge, fordi den ud over vores beliggenhed også symboliserer soliditet, fremdrift og positiv energi”, siger Per Møller.download

”Det passer godt sammen med nogle af vores kerneværdier, som er den stærke faglighed kombineret med en stor rummelighed, fordi skolens størrelse gør, at vi kan møde alle elever i øjenhøjde”.

Og så kan den nye bølge også bruges til teambuilding. Det prøvede alle skolens nye og gamle elever, da de blev samlet til en stor ”bølge-happening” på skolens plæne

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk