58-årig kvinde kvæstet af stenkast fra motorvejsbro

9. maj 2018 112

En 58-årig kvinde fra Slesvig-Holsten blev tirsdag aften ramt af en granitsten, der blev smidt ned fra en bro over motorvej A7 ved Ellund, umiddelbart syd for den danske-tyske grænseovergang ved Frøslev.

Kvinden blev alvorligt kvæstet, og hun er nu indlagt på et sygehus i Flensborg. Det oplyser Christian Kartheus, pressetalsmand for politiet i Flensborg, onsdag morgen til TV SYD.

Han siger, at politiet ikke har foretaget anholdelser i sagen.

Kvindens bil er i politiets varetægt, det samme er den granitsten, som blev kastet fra motorvejsbroen. Den målte 25 gange 25 centimeter. Den smadrede forruden på kvinden bil og kvæstede hende alvorligt, da hun passerede broen over motorvejen efter, at hun netop var kørt ind i Tyskland fra Danmark.

Cirka en halv time tidligere blev en anden sten smidt ned fra en motorvejsbro ti kilometer længere sydpå i Slesvig-Holsten. Der kom ingen til skade.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...