Flere unge finder praktikplads i byggeriet

23. marts 2016 REGIONALT Skrevet af: Ole Kæhler

I løbet af 2015 lykkedes det 418 elever fra EUC Syd i Sønderborg  Hansenberg i Kolding og Rybners i Esbjerg at få en praktikplads i en bygge- og anlægsvirksomhed.euc

Det er en fremgang på 24 elever eller godt seks procent i forhold til året inden og den viser, at byggeriet er på vej fremad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det viser en opgørelse fra Dansk Byggeri på baggrund af tal fra Undervisningsministeriet.

Selv om der nok er flere virksomheder, der ønsker sig, at det ville gå lidt hurtigere, så er det et udtryk for, at byggeriet lige så langsomt er ved at rejse sig ovenpå finanskrisen.

“Vi får lidt flere opgaver, hvilket også giver større mulighed for at tage lærlinge ind”, siger Michael Mathiesen, formand for Dansk Byggeri Sydjylland i en pressemeddelelse.

20. april 2024 Kultur, Gråsten

Den Kongelige Køkkenhave åbner den 2. maj

20. april 2024 Kultur

Den Kongelige Køkkenhave ved Gråsten Slot åbner sæsonen torsdag den 2. maj kl. 10, så man igen kan nyde den smukke køkkenhave, skriver Sønderborg Kommune. Frivillige fra køkkenhavens Frivilligforening vil i forbindelse med åbningen vise gæster og interesserede, hvordan podningen af æbletræer foregår. Derudover vil børn fra den lokale børnehave Tumleby plante græskar og squash, […]

Læs mere...