80 piger fra folkeskolerne skal til Girls’ Science Day

30. september 2019 Uddannelse

80 piger fra 7. – og 8. klasser deltager i årets Girls’ Day in Science. Det foregår tirsdag på EUC-Syd.

Dagens tema tager udgangspunkt i FNs Verdensmål 4 om kvalitetsuddannelse og Verdensmål 11 om bæredygtige byer og lokalsamfund. I løbet af dagen skal pigerne arbejde med løsningsforslag og konkrete dagligdagshandlinger, opfindelser, kampagner eller lignende, der kan bidrage til at nå målene.

80 piger og 15 rollemodeller er i år tilmeldt dagen, der har til formål at øge pigers interesse for naturvidenskabelige uddannelser og jobmuligheder, skriver Søndrborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rollemodellerne er kvinder, der arbejder inden for det naturvidenskabelige felt. En af dem er UNESCO-generalsekretær Anna Enemark, der også holder et oplæg om udvalgte verdensmål fra klokken 14 til 14.25.

Girls’ Day in Science foregår på EUC Syd i Farverihallen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...