9-årig dreng sad fast i en gynge i over en time

6. april 2021 112

Lægebil og andre udrykningskøretøjer kørte tirsdag formiddag med til Broager Skole for at redde en 9-årig dreng ud af en såkaldt dækgynge.

Han får på én eller anden måde sig knæ og underben ind i dækket og sidder uhjælpelig fast, oplyser skoleinspektør Claus B. Christensen om hændelsen.

Der bliver ringet 112.

Lægebilen ankommer, og hurtigt derefter bliver brandværnet fra Gråsten tilkaldt med det trykluft-udstyr, som de bruger til at åbne forulykkede biler med, og så lykkedes det, efter ca.

Artiklen fortsætter under annoncen

halvanden time, at få drengen fri.

Han kunne selv gå over til ambulancen og blev kørt til skadestuen for at blive tjekket, skriver Broager.dk

“Drengen var hele tiden voksne ved drengen og da det gik op for os, at det ville tage tid, ringede vi til drengens mor, som var med til at holde humøret oppe i ventetiden. Der er ikke sket noget med ham og i morgen tager vi en snak, også med hans forældre, for at høre, om de synes, uheldet er håndteret ordentligt i dag”, siger Claus B. Christensen til Broager.dk.

Skolen har bedt kommunens legepladsudvalg om at tjekke gyngen for at se, om den har været i stykker eller om der er fejl i konstruktionen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...