Mille Kjær vandt hovedpræmien ved Cyklistprøven

26. oktober 2018 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Det var elever fra byskolerne, der snuppede de tre første pladser, da der var finale i 6. klassernes cyklistprøve. Der var præmier og diplom til alle finalisterne, men Mille Kjær fra Privatskolen Als sikrede sig med fin kørsel hovedpræmien: En ny cykel.

Konkurrencen var delt op i to discipliner: Manøvreprøver i skolegården, som fortæller om elevens evne til at håndtere sin cykel mellem kegler og forhindringer, og øvelser på områdets gader og veje, som i højere grad fortæller, om eleven er en sikker trafikant i “det virkelige liv” mellem biler, trafiklys, svingbaner, andre cyklister og fodgængere, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mille Kjær fra Privatskolen Als blev samlet vinder af de to discipliner – fulgt af Malene Foged, Humlehøj-Skolen, på andenpladsen og Felix Wetcke Brask fra Deutsche Privatschule Sonderburg på tredjepladsen.

På manøvrebanen var drengene bedst. Her vandt Mikkel B. Isager fra Dybbøl-Skolen foran Jeppe K. Nielsen, Augustenborg Skole, og Sebastian Struck-Pedersen fra Ulkebøl Skole på tredjepladsen.

 

7. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hør foredrag om udfordringer ved høretab og få gode råd

7. maj 2024 Samfund

Høreforeningen byder alle velkommen til et foredrag med psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard tirsdag den 14. maj 2024, fra klokken 14 i Frivillighedens Hus i Sønderborg. Camilla Carlsen Bechsgaard er cand.psych.aut. tilknyttet Høreforeningen som psykolog, og hun vil fortælle om udfordringer og give gode råd vedrørende høretab. Til arrangementet forefindes teleslynge og skrivetolke, og det koster […]

Læs mere...