Elever fra Nordborg Slots Efterskole vandt DM i Entreprenørskab

17. april 2019 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

Der var fyldt med innovative ideer og niveauet var tårnhøjt, da der tirsdag den 9. april blev afholdt Danmarksmesterskab i Entreprenørskab for grundskoleelever på Koldingshus.

23 hold fra skoler i hele landet havde kvalificeret sig til Danmarksmesterskabet og det blev elevholdet bag ”Solstick” fra Nordborg Efterskole, der løb med 1. pladsen og titlen som Danmarksmestre i Entreprenørskab.

Vinderne blev gruppen med ideen om en UV-indikator, der kan bedømme, hvornår der er behov for et nyt lag solcreme, og dermed undgå at blive solskoldet eller få hudkræft, skriver Fonden for Entreprenørskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er helt vildt. Det havde vi slet ikke turde håbe på. Det er fantastisk. Og svært at sætte ord på. Vi er superglade og stolte over, at vi har opnået det her”, lød det fra elevholdet bag ”Solstick”, som godt kunne tænke sig at arbejde videre med ideen.

Elevholdet bag ”Solstick” vandt 10.000 kr. til klassekassen.

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...