Ny bog: Carl Holst ser Venstre som en dysfunktionel familie

28. april 2019 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Der er kommet en hård kultur i Venstre, hvor man råber ad hinanden og spekulerer i bagtanker fremfor at passe på hinanden og det fælles politiske projekt.

Sådan lyder det ifølge TV2 Nyhederne fra forhenværende forsvarsminister og afgående folketingsmedlem Carl Holst, der tidligere var formand i Region Syddanmark.

Han udgiver mandag en ny bog med kritik af sit eget parti, der ifølge Venstre-manden stadig lider under efterdønningerne fra det mislykkede “kongemord” ved Venstres “rabalderhovedbestyrelsesmøde” i Odense i 2014, hvor V-kronprins Kristian Jensen udfordrede partiformanden – og tabte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det efterlod Venstre som “en dysfunktionel familie, som lever på traumerne af det svigt, der ligger i utroskab,” skriver Carl Holst i bogen ‘Carl – prisen for et liv i politik’.

“Kulturen har aldrig været sådan, at man var onde mod hinanden i den grad, som man er i dag. Jeg er overbevist om, at det er en eftervirkning af, at man har været splittet, klar til duel”, fremgår det af bogen, skriver TV2 Nyhederne.

5. maj 2024 112, Sønderborg

Cyklist i solouheld

5. maj 2024 112

Søndag middag væltede en 19-årig mand, som kørte på cykel pludseligt på Skovvej i Sønderborg. “Han begyndte at få kramper”, siger et vidne til SønderborgNYT og tilføjer, at det kan være et epilepsianfald. Politiet kom også til stedet og det samme gjorde en ambulance. “Den unge mand blev kørt til sygehuset, men det lader ikke […]

Læs mere...