LOF Syd: Tilmeld dig bare – der er styr på Corona-anbefalingerne

28. august 2020 Uddannelse Skrevet af: Redaktion

Du kan trygt melde dig til aftenskolekurser og arrangementer hos LOF Syd i efteråret, der følger alle Corona-retningslinjerne, og har taget mange initiativer og forholdsregler, der sikrer, at du kan genoptage dine fritidsaktiviteter og dyrke deres interesser hos os, uden at skulle bekymre sig om hygiejne- og afstandskrav.

Sådan lyder budskabet fra skoleleder Louise Weiss Petersen, som har fået flere henvendelser fra både ‘gamle’ og nye kursister, der er i tvivl om, hvorvidt det nu er sundhedsmæssigt forsvarligt igen at gå til svømning, sprog, korsang, yoga med videre, som er på programmet i aftenskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Og vi kan sagtens forstå usikkerheden – særligt i lyset af de seneste ugers opblusning af smitte, men som situationen er lige nu, kan vi starte sæsonen helt som planlagt. Vi har styr på afstand, håndsprit og rengøring; deltagerne skal selv medbringe egne redskaber og nogle af vores store hold er blevet delt i to for at sikre mere plads omkring deltagerne”, fortæller Louise Weiss Petersen i en pressemddelelse.

Fokus på aktiviteter i naturen

Corona-situationen har fået LOF Syd til at satse mere på udendørs hold, og tilbyder til efteråret ‘Yoga i det fri’, ‘naturtræning’, mountainbiketur på Gendarmstien samt vandreture med fælles suppespisning.

Artiklen fortsætter under annoncen

De fleste hold starter op inden for den næste måned, og det fulde kursusprogram kan ses på hjemmesiden, hvor man også kan tilmelde sig.

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

11 kommuner melder tolke-virksomhed til politiet

29. april 2024 Samfund

11 kommuner ophæver en fælles aftale om levering af tolkeydelser og de anmelder Mayas Tolkeservice ApS til politiet.  Indtil kommunerne får en ny rammeaftale om tolkning, skal de enkelte kommuner selv købe tolkeydelser Udbudsfællesskabet KomUdbud, der består af 11 kommuner, er blevet bekendt med, at Mayas Tolkeservice ApS på tidspunktet for tildelingen for Fremmedsprogstolkning var […]

Læs mere...