Skillsdanmark aflyser lærlingenes DM

19. september 2020 REGIONALT Skrevet af: Redaktion

Det årlige danmarksmesterskab i en lang række erhvervsuddannelser, hvor landets største, unge talenter viser deres kunnen frem, trækker normalt omkring 50.000 besøgende og kårer danmarksmestre i mere end 40 fagdiscipliner. Og arrangementet plejer af af deltagere fra EUC Syd i Sønderborg med.

Men på grund af coronarestriktioner og usikkerhed omkring tilskuerdeltagelse aflyser SkillsDenmark, Fredericia Kommune og Trekantområdet Danmark det store DM i 2021.

I en pressemeddelelse siger Jesper Juul Sørensen, formand for SkillsDenmark:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Tiden er desværre ikke til den slags kæmpe-events, og vores første prioritet er naturligvis sikkerheden for både deltagere og publikum. Derfor bliver vi nødt til at aflyse DM. Men vi kommer stærkt tilbage allerede i 2022″.

17. maj 2024 Erhverv, Gråsten

Ophørssalget hos design-VEST i Gråsten går forrygende og nu kan du spare 50 procent

17. maj 2024 Erhverv

Siden marts måned har butikken design-VEST, som ligger på Torvet i Gråsten, haft ophørssalg, fordi ejeren, Hans Kurt, har valgt at lukke butikken senere på året. For at sætte ekstra skub i ophørssalget kan der nu spares 50 procent på interiør og fashion. ”Vi har haft en rigtig god start på vores ophørssalg og særligt […]

Læs mere...