0. til 4. klasse skal i skole fra mandag

1. februar 2021 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Eleverne fra 0. til 4. klasse skal tilbage på skolebænken på mandag

Det sagde sundhedsminister Magnus Heunicke på et pressemøde i Eigtveds Pakhus, hvor også børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, Søren Brostrøm fra Sundhedsstyrelsen og Henrik Ullum fra Statens Serum Institut deltog

“Det er en meget forsigtig genåbning, fordi den britiske variant af corona stadig vokser i Danmark”, sagde Magnus Heunicke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nyheden, om at de yngste elever kan vende tilbage til skolen fra uge 6, kommer efter, at både eksperter, skoleledere og flere partier på Christiansborg har presset på for en genåbning for de mindste klasser.

Argumentet har været, at det med de forholdsvis lave smittetal, vi ser i øjeblikket, må være muligt at få de små tilbage i skolen. Det vil gøre livet langt lettere for forældre, der i dag har svært ved at arbejde hjemmefra, fordi de skal passe børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

7. maj 2024 Politik, Sønderborg

Unge kom med deres bud på et byrum på DSB-grunden

7. maj 2024 Politik

På DSB-grunden, som også huser Ungdomshuset Mejeriet, skal der bygges et kollegie og der er lavet et skitseforslag, som viser, hvordan det kan komme til at se ud. “Det forslag er sendt i udbud og så venter vi og ser, hvem der vil købe grunden og bygge”, sagde byrådsmedlem Didde Lauritzen på en ungeworkshop i […]

Læs mere...