Studieboliger til alle der læser i Sønderborg

21. juni 2021 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Studerende, som kommer til Sønderborg for at læse, behøves ikke være bekymrede for, om de kan finde et sted at bo. Det oplyser både SDU og Kollegiernes Kontor.

Umiddelbart er der ikke udfordringer med at få en studiebolig i Sønderborg Kommune, men det er selvfølgelig muligt, at den studerende ønsker sig en ganske bestemt bolig eller på et ganske bestemt kollegie.

”Jeg vil foreslå, at studerende kontakter Kollegiernes Kontor og hører, hvilke muligheder der måtte være”, siger Per Boisen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Per Boisen er kontorchef på SDU i Alsion og har ansvar for ’Kandidatoptag & Vejledning og Studieservice Sønderborg’ .

Han kan desuden oplyse at Kollegiernes Kontor også formidler boliger i nogle af områdets boligforeninger. Jeg tænker som sådan ikke det er umuligt at finde tilbud til studerende.

”Lige nu er der 12 kollegieværelser, som er indflytningsklar”, siger kollegiechef Niels Møller.

16. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

EU-kroner skal gøre lokale lastbiler og produktionsvirksomheder grønne

16. maj 2024 Erhverv

Lastbilkørsel og virksomhedernes energiforbrug står for en fjerdedel af den CO2-reduktion, som Sønderborgområdet skal have skåretn væk for at blive CO2-neutral i 2029. Den opgave har netop fået en håndsrækning fra EU, der har bevilliget 4,5 millioner kroner til projektet ZERO Industry, som Sønderborg Varme, Better Energy, ProjectZero og Sønderborg Kommune de kommende to år […]

Læs mere...