Erhvervsakademiet holder Info-aften om uddannelser med ledige pladser

10. august 2021 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Nu er det igen muligt at holde fysiske arrangementer for potentielle studerende, som gerne vil blive klogere på deres uddannelsesvalg. Derfor inviterer Erhvervsakademi SydVest til Info-aften torsdag den 19. august klokken 16 – 18 på de uddannelser, som fortsat har ledige pladser med studiestart den 30. august 2021:

Byggekoordinator, Designteknolog, Design & Business, Finansøkonom, Markedsføringsøkonom, Produktionsteknolog og Serviceøkonom.

Udover at møde og snakke med studerende og undervisere fra de ovenfornævnte uddannelser, vil det også være muligt at tale med studievejledere og SU-vejledere, hvis man har spørgsmål om optagelse, SU og så videre, skriver EASV i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidst, men ikke mindst, er der mulighed for at få en rundvisning på vores flotte og moderne campus.

Deltagelse kræver ingen tilmelding. Bare mød op i tidsrummet 16.00 – 18.00, hvor studerende, undervisere og studievejledere står klar til at byde velkommen til Erhvervsakademi SydVest, fortælle om uddannelserne og besvare ventuelle spørgsmål fra de besøgende.

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsik fejrer sine første fem år

6. maj 2024 Erhverv

I dag, mandag, er det fem år siden Steigenberger Alsik Hotel & Spa åbnede dørene for gæster – og frem til torsdag fejres fødselsdagen med en række supergode fødselsdagtilbud. I dag står Hotel Alsik som et fyrtårn på Byens Havn. ”Det var ikke let at finde frem til navnet til hotellet. Vi er jo nogle, […]

Læs mere...