Jesper Westergaard spiller på biblioteket

Jesper Westergaard. Pressefoto
Jesper Westergaard. Pressefoto
11. oktober 2021 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Jesper Westergaard er sanger, guitarist og sangskriver, og han er fra Sønderborg. På biblioteket i MultiKulturhuset lørdag klokken 11 spiller han sine fortolkninger af kendte og mindre kendte numre i nye fortolkninger blandet med egne kompositioner.

Begge dele leveres med indlevelse, sjæl og originalitet i et varmt lydunivers med referencer til pop, jazz og soul. Som musikalske inspirationskilder kan nævnes Bob Dylan, John Lennon og Billie Holiday, skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Centralt for det unikke lydbillede er den spanske guitar, der beherskes med stor musikalsk indlevelse og teknisk formåen, samt en sprød, varm og karismatisk vokal.

Du finder en gratis billet på bibliotekets hjemmeside.

6. maj 2024 Samfund, Sønderborg

610 skoleelever klar til alkoholfri sidste skoledag

6. maj 2024 Samfund

Flere end 600 elever er tilmeldt det alkoholfrie sidste skoledags-event for alle afgangselever i folke-, privat- og friskoler i Sønderborg Kommune. Arrangementet foregår fredag den 17. maj på Ringriderpladsen i Sønderborg fra kl. 12-16.30. Afgangseleverne i grundskolerne i Sønderborg Kommune har taget rigtig godt imod arrangementet om fælles, sidste skoledag. For i skrivende stund er […]

Læs mere...