Boligforeningerne opfordrer lejerne til at stemme på tirsdag

12. november 2021 KV21 Skrevet af: Ole Kæhler

På tirsdag har vi kommunalvalgvalg i Danmark. Vi bakker op om demokratiet og opfordrer alle vores beboere til at stemme. I Sønderborg kommune er der 25 procent af vælgerne, som bor i en almen bolig.

Vi huser unge samt ældre, studerende, børnefamilier og enlige. Borgere fra alle sociale lag i samfundet. Vi repræsenterer mange forskellige nationaliteter og er så meget mere end Ghetto- og bekymrings områder, skriver de seks boligforeninger i en fælles pressemeddelelse.

Ved at sætte dit kryds, så er du med til at afgøre vores fælles fremtid. Hvor du skal sætte dit X er op til dig, men STEM MED, fordi det er måden at få indflydelse på vores lokalsamfund.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg plejer valgdeltagelsen til kommunal- og regionsvalg blandt vores beboere at være 15 % lavere end i andre boligområder. Det skal vi lave om på. Derfor lyder opfordringen fra alle boligforeningerne i Sønderborg:

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder her på SønderborgNYT TV.

22. maj 2024 112, Nordborg

Hærværk på shelter giver utryghed

22. maj 2024 112

Vi er mange i vores kvarteret omkring den gamle Pøl børnehave, der er meget trætte af, at unge og børn, der sviner og ødelægger shelteret og bruger den som deres ’misbruger-hule’, den er ubrugeligt for andre end dem, skriver beboere i området til SønderborgNYT. Hærværket er meldt til politiet, som ’ikke har tid til at […]

Læs mere...