MGK-musikerne spillede den sidste af turné-koncerterne hjemme på Musikskolen

18. november 2021 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag aften spillede MGK-eleverne fra Musikskolen den sidste koncert på turné-programmet og det var en koncert med en bred vifte af musik-genrer, som bevægede sig fra barok og over folkemusikken til rytmisk.

Musikskoleleder Allan Ørslev fortæller til SønderborgNYT, at det at eleverne er på turné i det område, som MGK Syd Sønderborg dækker geografisk, det er en bunden opgave.

“Vi skal rundt i det område, som vi får MGK-elever fra, så flere bliver opnærksomme på, at de har mulighed for at være med hos os”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når det er sagt, så tæller det selvfølgelig også meget, at MGK-eleverne i en periode arbejder intenst sammen og også får muligheden for at spille og synge for flere end deres venner og familie”.

MGK-eleverne fortalte, at de blandt andet var på en efterskole, hvor eleverne bad om autografer.

“Så vi havde det ligesom de rigitge stjerner”.

Du kan SE BILLEDER HER .

16. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

EU-kroner skal gøre lokale lastbiler og produktionsvirksomheder grønne

16. maj 2024 Erhverv

Lastbilkørsel og virksomhedernes energiforbrug står for en fjerdedel af den CO2-reduktion, som Sønderborgområdet skal have skåretn væk for at blive CO2-neutral i 2029. Den opgave har netop fået en håndsrækning fra EU, der har bevilliget 4,5 millioner kroner til projektet ZERO Industry, som Sønderborg Varme, Better Energy, ProjectZero og Sønderborg Kommune de kommende to år […]

Læs mere...