Politiet ringede på hos en indbrudstyv i Broager-området

1. juni 2022 112 Skrevet af: Ole Kæhler

I sidste uge – i tidsrummet fra onsdag til fredag – var der et indbrud i en garage på Gammelmark ved Broager og der blev stjålet en Mercury bådmotor.

Som en del af opklaringsarbejdet var betjente rundt hos naboerne for at spørge, om de havde set eller hørte noget.

“På den tur fandt vi ud af, at der var stjålet to motorsave, to kantklippere og tre buskryddere fra naboens ulåste garage”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi.

Politiet havde en idé om, hvem der kunne være gerningsmanden og de kører til hans adresse og ringer på døren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Han åbner døren og bag ham ligger en del af tyvekosterne, så han bliver sigtet og anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal og fortæller, at den anholdte er en 31-årig mand.

“Ud over tyvekosterne fra begge garager, så finder betjentene en salonriffel, som manden ikke har tilladelse til at ha’. Der bliver også fundet syv gram amfetamin”.

 

28. april 2024 Kultur, Sønderborg

Igen en helt fantastisk velspillet folkBALTICA-koncert

28. april 2024 Kultur

Lørdag aften blev der spillet masser af folkmusik ved folkBALTICAs udsolgte åbningskoncert i Alsion og flere af tilskuerne nævnte, at de unge musikere på scenen gjorde det helt fantastisk – ikke mindst de unge kvinder, som trådte frem og sang. Albin Paulus, Årets huskunstner, fik også vist, hvor godt han mestrede sine usædvanlige instrumenter. Inden […]

Læs mere...