FV22: Lokal kandidat fortæller Kristendemokraterne vil presse regeringen til at fjerne grænsekontrollen

10. august 2022 FV22 Skrevet af: Ole Kæhler

Den lokale folketingskandidat for Kristendemokraterne, Poul Harald Holm, skriver til SønderborgNYT, at Kristendemokraterne ser sig nødsaget til at være med til at lægge pres på regeringen og støttepartierne i forbindelse med grænsekontrollen, som vi mener er til stor gene i grænseregionen.

SønderborgNYT har spurgt Jens Rohde, som er Kristendemokraternes eneste medlem i Folketinget, hvordan han vil lægge pres på regeringen.

“Man kan ikke med et enkelt mandat lægge pres på nogen eller noget som helst. Man kan forsøge med argumenter. Og de preller desværre af som vand på en gås på de store partier, der synes at have glemt, at afskaffelse af grænsekontrollen var en mærkesag og blev fejret som en festdag i sin tid. I en tid, hvor alle er styret af frygt, er det vanskeligt at overbevise om visdommen i af fjerne kontrollen, selvom det åbenlyst vil være vist at bruge ressourcerne anderledes”, siger Jens Rohde til SønderborgNYT.

2. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

To restauranter i Sønderborg er nomineret af Den danske spiseguide

2. maj 2024 Erhverv

Laura Steenholdt fra Karikatur, som nu har til huse ved Rytterstatuen ved havnen i Sønderborg, er nomineret som årets souschef for sit håndværk i køkkenet. Desuden er Karikatur nomineret som Årets Frokostrestaurant og Den danske Spiseguide har også nomineret Restaurant Syttende på Hotel Alsik I januar måned var Bent Christensen, der er redaktør på Den […]

Læs mere...